Какви са предимствата на Лазерната епилация с elysion pro?

Какви са предимствата на Лазерната епилация с elysion pro?

Лазерната епилация е най-иновативният и съвременен метод за обезкосмяване, чрез който може да се радвате дълготрайно на гладка кожа. Усещането е несравнимо – чувствате се комфортно и с по-голямо самочувствие, без да се притеснявате от неприятните последствия от традиционните методи за обезкосмяване – пъпки, зачервени следи от кола маска и неприятно драскащо усещане.
Дълготраен ефект, безболезненост и бързина – неочаквано добра комбинация с Elysion-PRO!

Защо епилацията с иновативния лазер Elysion PRO е по-добра от останалите на пазара?

Диодният лазер на испанската фирма Cocoon Medical – Elysion (Елисион), премахва окосмяването по селективен начин, атакувайки пигмента на космения фоликул – меланин, чрез лазерни импулси, които причиняват температурно разрушаване на клетката без да увреждат кожата.

Има два режима на работа според спецификата на кожата. Tе позволяват работа на всички кожни типове (дори и за кожи с тен), както и успешно третиране на тънки косми. Наличието им позволява епилацията да бъде извършена с изключителна прецизност и безопасност.

Другото предимство на апарата е неговата максимална доставена енергия, която работи с кондензатори. Това позволява да използва цялата налична мощност. Докато лазерите без кондензатори са ограничени, защото могат да използват само 50% от наличната мощност.

ТЕХНОЛОГИЯТА – USP

Уникалната технология UPS позволява да се прилагат ултра къси импулси. Тяхното предимство е, че успяват да загреят косъма много бързо и да транспортират топлината до фоликула, преди тя да се е загубила. По този начин луковицата бива унищожена ефективно. Това е причината за видимия ефект след първа процедура и в последствие за дълготрайния резултат.

Апаратът притежава и патентована охлаждаща система „Crystal Freeze”, която предлага цялостно решение за защита на кожата по време на процедурата. Тя позволява предварително охлаждане на третираната зона, като има обезболяващо действие и осигурява противовъзпалителен ефект. След процедурите с Elysion-PRO врастналите косми драстично намаляват, кожата става по-гладка, мека и дори подмладена.

Съветът на нашите специалисти е винаги да проучвате терапевтите и използваната апаратура преди да се подложите на процедура. Не забравяйте, че за успешното, безопасно и дълготрайно обезкосмяване са нужни две неща: висококачествена апаратура и добър терапевт.

Разгледайте нашите специални пакетни предложения

Добави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Приемам Privacy Policy

Belasio Beauty временно закрива врати. За актуална информация и новини може да следите нашите профили в социалните мрежи и уебсайт.