Силата на морските водорасли и ефективността им върху кожата.

Силата на морските водорасли и ефективността им върху кожата.

Кой би си представил, че морските водорасли са ключа към здрава, красива и сияйна кожа? Благодарение на съвкупността от полезни съставки те все повече се утвърждават като основа за постигането на съвършената красота, а тайната за нея винаги е била близо до природата. Според последните тенденции в козметологията, най-търсените продукти за лице и тяло са на основата на естествени суровини, които не причиняват странични ефекти и са доказали своята ефективност.

Водораслите са едни от най-старите растения, които приемат статута на билкови лекарства, чиято ефективност и безопасност е потвърдена от множество проучвания и клинични изследвания.

Като козметична съставка те намират своето първо приложение във Франция, а след доказаното им положително действие върху кожата се превръщат сред най-използваните активни съставки за борбата със стареенето, прекомерното омазняване, дехидратацията и пигментацията на кожата.

Другото им предимство е, че съдържат множество витамини, като: витамини A, B, B1, B5, C, D, I, E. Те имат за цел да предотвратят прекомерното изсушаване на кожата, да я защитят със своето антиоксидантно действие и да я запазят гладка за по-дълго време.

Те са богати и на много микроелементи, като: цинк, мед, магнезий, калий, йод, натрий, калий, които са от съществено значение за доброто състояние на кожата. В нашето тяло липсва производството на някои от тях, но добрата новина е, че можем да си ги доставим през кожата, чрез морска козметика.

Thalion – красота от сърцето на морските водорасли!

THALION e първата козметична компания в света, която използва всички богатства на морето в модерната козметология. Лабораториите на THALION institute са разположени на брега на Атлантическия океан, в областта Бретан във Франция. Тази територия е под защита на Юнеско като Световен биосферен резерват. Точно тук в областта Бретан са и най-добрите условия за отглеждане и събиране на различни видове водорасли. В уникална природна среда, с изключително чиста морска вода, водораслите създават специфични субстанции: протеини, минерали, микроелементи, витамини и аминокиселини с уникални лечебни свойства върху човешкия организъм.

ТУК

Запознайте се с нашите професионални терапии за лице

Специалистите на Belasio Beauty & Professional Skin Care ще Ви предложат най-добрия вариант за подобряване състоянието на Вашата кожа и индивидуална грижа, която да бъде в съответствие с Вашите специфични нужди.

Очакваме Ви!

Добави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Приемам Privacy Policy

Belasio Beauty временно закрива врати. За актуална информация и новини може да следите нашите профили в социалните мрежи и уебсайт.