Какво представлява Таласотерапията и какви са нейните предимства?

Какво представлява Таласотерапията и какви са нейните предимства?

Таласотерапия /Терапия с водорасли/ – какво означава?

Замисляли ли сте се, какво всъщност е значението на Таласотерапията? Думата произхожда от дълбока древност, когато през далечната 1867 г. френският лекар De La Bonnarder въвежда този термин. Таласотерапията означава морелечение или иначе казано лечение с морска вода. Терминът “thalasso” произлиза от гръцки език и в превод означава море. Морската вода съдържа много и различни микроелементи и минерали, богата е на йод, желязо, фосфор, калций, манган, магнезий, натрий и други съществено важни за кожата минерали. Всички тези микроелементи и минерали имат доказано благоприятно действие за постигането на така мечтаната от всички нас подмладена, подхранена и сияйна кожа. Таласотерапията е един невероятен начин да съчетаете полезното с приятното! А какво по-хубаво от това?

Какви са ползите от Таласотерапията?

Многобройните ползи от таласотерапията са се доказали във времето и сега ще Ви разкрием част от тях.

1) Отстранява стреса и умората, доставя ценни минерали и микроелементи в кожата, които връщат нейната енергия.

2) Отлично подмладяващо средство, което забавя процесите на стареене на кожата и помага за нейното възстановяване.

3) Терапиите с морска вода и водорасли доставят в кожата ценни витамини, минерали и аминокиселини с уникални лечебни свойства върху човешкия организъм и кожа.

4) Висока ефективност благодарение на лесното усвояване на активните съставки.

5) Водораслите, използвани в морелечението снабдяват кожата с кислород и имат хидратиращ, реминерализиращ и детоксикиращ ефект.

Защо да си направим Таласотерапия?

Таласотерапията е ориентирана към всички, които полагат грижа за своята кожа, обичат иновативните методи и държат да изглеждат възхитително. Терапията е подходяща, както за жени, така и за мъже, за всеки сезон от годината. При извършването на процедурата се използват продукти от световни брандове, без компромис с качеството.

Консултирайте се напълно безплатно с наш специалист

Добави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Приемам Privacy Policy

Belasio Beauty временно закрива врати. За актуална информация и новини може да следите нашите профили в социалните мрежи и уебсайт.