Защо да се доверите на терапевта за лице на Maria Galland Paris?

Защо да се доверите на терапевта за лице на Maria Galland Paris?

Всяка жена се намира ежедневно под прожекторите на света. Дали това ще бъде на работното място, в ежедневието с приятели или в социалните мрежи, стремежът към съвършена красота е блян за всяка от нас. Историята на една необикновена дама, родила се в Париж през миналия век ни доказва, че хармонията на вътрешната и външната красота е напълно постижима.

От страстта си към класическия танц, мадам Мария Галанд разбира, че красотата е изцяло енергия. Силното убеждение, че всяка жена има своя уникална енергия, която я прави сияйна и красива, я води до желанието да разкрие тази красота. Крайната и мечта се сбъдва чрез холистичен метод, основан на прецизност и хармония. Тя основава една иновативна концепция за професионална терапия, като нейният новаторски метод разкрива енергията на красотата във всяка жена, на всяка възраст.

Днес рецептата за успех на мадам Мария Галанд е последвана в повече от 10 000 салона за красота в над 45 държави по целия свят. Maria Galland Paris в световен мащаб е синоним на първокласна красота за грижа за кожата, предоставяща изключителни и незабавни видими резултати.

4 страхотни причини да се доверите на терапевта за лице на Maria Galland в Belasio Beauty център.

1.Индивидуална консултация – получавате изчерпателен анализ за състоянието и нуждите на вашата кожа, съчетан с професионална програма за лечение и експертна индивидуална препоръка за Вашия домашен ритуал на красота, който да поддържа дълготраен ефект на красива кожа.

2.Ефективно лечение – уникалните масажни техники в терапиите за лице, възстановяват баланса и енергията на кожата, елиминират фините бръчки и разкриват ново излъчване.

3.Моментално видими резултати – още след първата терапия, може да се проследи подобряване в цялостното състояние на кожата, като най-честите резултати са напълно хидратирана и гладка кожа с избистрен тен.

4.Време за себе си – гарантираме за 100% релакс по време на терапиите. Те се изпълняват посредством различни масажни техники, които позволяват да се насладите на адаптивни към кожата консистенции на продуктите с невероятен аромат. Всяка една терапия представлява цялостно изживяване, което ще съживи кожата и цялото Ви тяло.

Запознайте с нашите професионални терапии за лице

Очакваме Ви!

Добави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Приемам Privacy Policy

Belasio Beauty временно закрива врати. За актуална информация и новини може да следите нашите профили в социалните мрежи и уебсайт.