Терапии за лице

Belasio Beauty

Maria Galland Paris

Maria Galland е една от най- луксозните и известни марки в над 50 страни. Експертният подход в козметичните програми и постоянното усъвършенстване правят козметиката една от най- модернате в козметичната индустрия.
Тя е достъпна само там, където леченията се прилагат професионално, защото само квалифицирани козметици могат да препоръчват, представят и продават козметиката и нейните професионални терапии.
Клиентите на Мария Галанд се радват на цялостен подход към индивидуалната грижа чрез специализирани лечения, премиум продукти с висока концентрация на активни съставки от естествени екстракти, както и персонализирани съвети за начина на живот.
Благодарение на тази уникална формула, ние имаме впечатляващи резултати всеки път, като разкриваме индивидуалната енергия за красота във всяка жена и задоволяваме всяка нужда на нейната кожа.
Belasio Beauty

Thalion

Запознайте се с красотата от сърцето на океана – Thalion!
Първата луксозна таласо козметика, която използва всички богатства на морето.
Лабораториите на THALION са разположени в областта Бретан във Франция.
Тази територия е под защита на Юнеско, като световен биосферен резерват, който е първият природен морски парк с изключително чиста морска вода и най-добри условия за отглеждане и събиране на различни видове водорасли.
ПРЕДИМСТВА:
Натурални формули с благотворно действие върху кожата
Гарантира висока концентрация на активни съставки
Обогатява кожата с минерали, витамини, протеини и микроелементи, които имат уникални лечебни свойства върху организма
Най-добрите морски съставки и водорасли с множество здравословни ползи
Уникален метод за преработка на водораслите, който съхранява цялата им стойност и допринася за бързото проникване в кожата, пренасяйки всички активни съставки в дълбоките слоеве на кожата.
Вие заслужавате най-доброто, а ние можем да ви го предоставим с изключително ефективни и релаксиращи терапии на THALION!
Belasio Beauty временно закрива врати. За актуална информация и новини може да следите нашите профили в социалните мрежи и уебсайт.