Мигли и вежди

Belasio Beauty

Оформяне на вежди

Веждите отговарят за цялостното ни красиво излъчване. За да бъдат те красиви и да подчертават нашата естествена красота ние препоръчваме да ги поддържате при специалист, защото той знае какво е необходимо за добре изглеждащите и еднакво оформени вежди.
Поддръжката на веждите е индивидуална. Тя се определя от растежа на самия косъм, може да варира от 1 път седмично до 1 път месечно.
Нашият съвет е да не оформяте Вашите вежди по-често от 1 път седмично, защото растежът става неравномерен.
Belasio Beauty

Боядисване на вежди и мигли

INTENSIVE Eyelash е трайна и професионална боя за мигли и вежди на немската марка Biosmetics- Intensive. Връща пълноценно цвета на миглите и веждите. Върховете, избелели от слънцето и водата, отново са оцветени и блестящи; веждите са с подчертан цвят и форма, а при светли вежди Intensive дава напълно нов акцент.
Ако Ви измъчват светли и неизразителни вежди и копнеете за перфектно подчертаване и форма, доверете се на нас и на нашата професионална гама от цветове за съвършен вид.
Belasio Beauty

Ламиниране на мигли

Напълно щадяща процедура, чрез която естествените мигли се удължават, извиват и заздравяват. Подходяща при прави, светли и увредени мигли, както и ако просто искате да подчертаете допълнително естествените си мигли.

ПРЕДИМСТВА:

Миглите са по-здрави, красиви и блестящи.
Не се увреждат, дори се наблюдава засилване на растежа им.
Ефектът се запазва 6-8 седмици, без необходимост от специално предпазване на миглите.
Спестява се използването на спирала, освен ако не искате да имате още по- изразителни мигли.
Удължаването е естествено, без изкуствено добавяне на косъмчета.

Belasio Beauty

Mиглопластика

Миглопластиката е най-търсеният метод за удължаване и сгъстяване на мигли, тъй като дава възможността за дълги, красиви и гъсти мигли, без ежедневното използване на спирала.
Работим по метода на две от най-популярните и предпочитани техники на миглопластика, а крайният резултат е съобразен с индивидуалните Ви желания.
Техника 'косъм по косъм'
Може да изберете метод за удължаване на мигли ``косъм по косъм``, при който към всяка една естествена мигла се поставя по един косъм. Тази техника удължава миглите, придава им допълнителен обем и едновременно с това запазва максимално естествения им облик.
'3D' техника ( руски обем)
При 3D метода се използва снопче от 3 финни косъмчета, които се прилепят към всяка една естествена мигла.
Така постигаме изразителен поглед с максимална плътност, интензивен обем и дължина на миглите. При 3D удължаването на мигли можем да постигнем много по-богат обем, без усещане за тежест и дискомфорт, защото миглите, които използваме са изключително финни и косъмчета са по - леки от стандартните.
Belasio Beauty временно закрива врати. За актуална информация и новини може да следите нашите профили в социалните мрежи и уебсайт.