МАСАЖ

Belasio Beauty

Масаж

МАСАЖЪТ- Най-добрият метод да съхраним младостта на лицето!
Познато ли Ви е удоволствието от релаксиращ масаж на лице? Знаем, че още от дълбока древност хората са се убедили в полезните качества на масажа. Той води началото си от древните цивилизации на Индия, Китай, Египет, Рим и Гърция. Именно за това и до днес той е един от най-добрите начини да съхраним младостта на лицето и да се отървем от натрупаното физическо напрежение през деня.

Лицевият масаж помага за:
- Премахване на общото физическо напрежение
- Предотвратяване появата на бръчки
- Подобрява кръвообращението и лимфния дренаж
- Стимулира ново делене на клетки
- Стяга овала на лицето
По време на масажа кожата се насища с кислород, което води до засилени регенеративни и метаболитни процеси. Той също така позволява механично почистване на кожата за премахване на излишния себум и рогови клетки от епидермиса. Благодарение на класическия масаж можете да запазите кожата си свежа, здрава, тонизирана и млада за по-дълго време!
За постигането на желания ефект е необходимо да се приложат правилните техники за лицев масаж. Тези знания се придобиват единствено и само след преминаване на специално обучение. Затова освен изборът на тази терапия е необходим и добър избор на професионалист. Ние от Belasio Beauty Ви предлагаме не само незабравимо изживяване но и професионална грижа за Вашето лице.

Belasio Beauty временно закрива врати. За актуална информация и новини може да следите нашите профили в социалните мрежи и уебсайт.