Лазерна епилация

Belasio Beauty

Лазерна епилация

За Вашето трайно обезкосмяване ние се доверихме на една от водещите фирми на пазара за висококачествена естетична апаратура - Cocoon Medical и диоден лазер от последно поколение – ElysionPro, който бе награден за най-добър апарат в своята категория от престижното професионално списание за естетика Vida Estetica.

Премахва окосмяването по селективен начин, атакувайки пигмента на космения фоликул- меланин, чрез лазерни импулси, които причиняват температурно разрушаване на клетката без да увреждат кожата.

Основното различие и предимство на ElysionPro, е че третира много успешно и безопасно хора с по- тъмен тен или светли косми.

Епилацията е подходяща за всички зони и фототипове и може да се прилага през всички сезони.

Лазерът притежава развита и патентована охлаждаща система- Crystal Freeze, която защитава кожата от високи температури. Системата работи, като поддържа постоянно ниво на температурата от 6 градуса на накрайника, което драстично намалява чувствителността на третираната зона по време на процедурата.

Belasio Beauty временно закрива врати. За актуална информация и новини може да следите нашите профили в социалните мрежи и уебсайт.